Hovedside

Fra Molde.org Wiki
Revisjon per 1. des 2013 kl. 08:22 av Håkon Malmedal (diskusjon | bidrag)

(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Gå til: navigasjon, søk
Velkommen til Molde.org

Vi er stolte over å presentere det som skal bli verdens største kunnskapsdatabase om Molde. Målet er at du her skal kunne finne informasjon om alt som har tilknytning til Molde.

Akkurat nå har vi 544 artikler i databasen.

Kategorier:
Alfabetisk listePersonerKulturGeografiHistorieSamferdsel


Vi er på Facebook. Hvis du «liker» siden, vil du bli
oppdatert med nye spennende artikler i nyhetsfeeden din.
Følg oss på Facebook

Dagens bilde

Gateparade moldejazz 2013 otnes tadjik.jpeg

Foto: Morten M Wiken

Utvalgte artikler

Molde.org

Den 28. februar 2012 ble denne wikien om Molde oppretta på domenet Molde.org. En wiki er et nettsamfunn der alle kan legge inn informasjon, og endre på allerede eksisterende informasjon. På molde.org kan ulike brukere legge inn all mulig informasjon om ting relatert til Molde. Fordelen med en wiki er at informasjonen samles på en plass, og at man i teksten kan klikke på ord for å komme til andre artikler. I dette nettsamfunnet har vi Molde som fokus, og informasjonen her springer ut fra byen.

Siden all informasjon har tilknytning til Molde, vil det si at:

I alle tekstene vil du se at mange ord er markert med blå eller rød farge. Det betyr at ordet også er en lenke som gir deg en ny artikkel om det ordet. Hvis ordet er rødt, betyr det at ingen har laget en artikkel enda om det ordet, men er den blå, har ordet allerede en artikkel. Føl deg hjemme, og opprett gjerne en ny artikkel.

Lyst å bidra?

Du kan enkelt registere deg som bruker å lage og redigere artikler. Hvis du ikke føler deg veldig datakyndig, men fortsatt vil bidra med informasjon, så kan du sende en epost med informasjonen du har til oss. Vi vil deretter legge den inn for deg.

Adressen er wiki alfakrøll molde.org

Viktig info: SPAM

Vi har blitt utsatt for roboter som spammer ned molde.org med søppelinformasjon og ødelegger. Vi har nå satt inn en Captcha, et system som gjør at man får opp noen bokstaver man skal skrive inn hvis man vil registrere seg eller forandre på artikler uten å være logget inn. Brukere som er logget inn slipper å skrive inn denne koden hver gang.